Wednesday, 07 February 2018 00:00

Κοπή Πίτας Α.Ο.Ν.Σ. ΜΙΛΩΝ και εορτασμός 90 χρόνων προσφοράς του στον αθλητισμό

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Κοπή Πίτας Α.Ο.Ν.Σ. ΜΙΛΩΝ και εορτασμός 90 χρόνων προσφοράς του στον αθλητισμό

Ο Μίλωνας διανύοντας το ενενηκοστό έτος της ιστορίας του, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα, σήμερα Κυριακή 4/2/18 στο Κλειστό Γυμναστήριο "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΠΤΗΣ", σε μια σεμνή τελετή, αποδίδοντας με αυτόν τον τρόπο παράλληλα και φόρο τιμής στον Αείμνηστο Πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου.

Ο Πρόεδρος του Μίλωνα Μιχάλης Σακελλαρίδης, αφού καλωσόρισε τους πάνω από 500 φίλους του Συλλόγου μας, επισήμανε την μεγάλη ιστορία του Μίλωνα που συνδέεται με την ίδρυση της Νέας Σμύρνης, ευχαρίστησε το προσωπικό και τους προπονητές του Μίλωνα, τους Γονείς των αθλητών μας χαρακτηρίζοντας τους "Περιουσία του Συλλόγου", ενώ ταυτόχρονα δεν ξέχασε τους σημαντικούς ανθρώπους του Μίλωνα που έφυγαν από τη ζωή τη χρονιά που μας πέρασε, κρατώντας ενός λεπτού σιγή στην αρχή της εκδήλωσης.

Η έκπληξη ήρθε από την χορωδία της Elli' s Vocies και τον μαέστρο Γιώργο Ζιάκα που παρουσίασαν τον Ύμνο του Μίλωνα, τραγουδώντας τον, δέκα παιδικές φωνές.

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος της Πόλης μας Σταύρος Τζουλάκης, που αναφέρθηκε στον Μίλωνα χαρακτηρίζοντας τον, "Πυλώνα του Αθλητισμού της Νέας Σμύρνης" μαζί με τον γείτονα Πανιώνιο.

Ο Πρόεδρος του Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου Άρης Μισαηλίδης ήταν εκεί για να βραβεύσει τον Μίλωνα για την 90ετή του διαδρομή, στα αθλητικά δρώμενα της Πόλης μας.

Σειρά είχαν οι βραβεύσεις των διακεκριμένων ομάδων και αθλητών του Μίλωνα που δεν ήταν και λίγες.

Τρείς αθλητές της κολύμβησης, η ομάδα της Άρσης Βαρών και η Εφηβική ομάδα βόλλεϋ του Μίλωνα για της Πανελλήνιες πρωτιές της χρονιάς που πέρασε, αλλά και πλήθος αθλητών με άλλες διακρίσεις.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν: Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης, ο Δήμαρχος Σ.Τζουλάκης, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας-ανακύκλωσης Γ. Κρικρής, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Σ. Κούπας, η αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Ι. Καρυοφίλλη, ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Π. Τσιάπης, o επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γ. Κουτελάκης, η δημοτική σύμβουλος και Πρόεδρος κοινωνικής προστασίας Δ. Νάνου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κ. Δελληγιάνη, Ν. Γιαντζίδης και Ι. Δημάκης, ο διευθυντής της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ Κ. Ζαχαριάδης, ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Π. Χρηστίδης και εκπρόσωποι Ομοσπονδιών και Ενώσεων του Αθλητισμού.

Διαβάστηκε 2578 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Wednesday, 07 February 2018 10:51
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Αντ. Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία μέσω των παππούδων του Δημήτριο Ιωαν. Πανταζή που γεννήθηκε στην Σμύρνη, Ευγενία Πανταζή το γένος Νικολαίδη που γεννήθηκε στο Οδεμήσιο και Δημήτριο Καχριμάνη που γεννήθηκε στο Αϊδίνιο. Γονείς του είναι ο Αντώνιος Πανταζής που γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη και η Ασπασία Καχριμάνη που γεννήθηκε στην Στυλίδα.

Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα.

Αρθρογραφεί ακατάπαυστα στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 εώς και το 2010 σε εφημερίδα της Νέας Σμύρνης εβδομαδιαίας κυκλοφορίας. Στο διάστημα Ιούνιος έως και Σεπτέμβριος 2010 εργάζεται ως αρχισυντάκτης σε ημερήσια εφημερίδα της Γλυφάδας.

Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964. Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα υπό τις ιδιότητες του διαφημιστή, γραφίστα και κατασκευαστή ιστοσελίδων.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη". Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθεκε Αντιπρόεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη).

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο σήμερα διατελεί Πρόεδρος.

Το 2018 ανακοίνωσε την προσχώρηση και υποψηφιότητα του για τις Δημοτικές Εκλογές Μαΐου 2019 στην Δημοτική Παράταξη του Δημάρχου Νέας Σμύρνης Σταύρου Τζουλάκη «Νέα Σμύρνη Πόλη Πρότυπο».