Wednesday, 20 September 2017 00:00

Έλενα Παπαγερασίμου: Η τοπική επιχειρηματίας μιλάει στην «ΦΩΝΗ»

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Έλενα Παπαγερασίμου: Η τοπική επιχειρηματίας μιλάει στην ΦΩΝΗ

Γράφει ο εκδότης Δημήτρης Πανταζής

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πως αποφασίσατε να επιλέξατε ως τόπο της επαγγελματικής σας δραστηριότητας τον Δήμο Νέας Σμύρνης και πόσα χρόνια δραστηριοποιήστε ως επιχειρηματίας στην Νέα Σμύρνη; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Είμαι νέα επιχειρηματίας και η Νέα Σμύρνη ήταν η πρώτη μου επιλογή καθώς έχει μεγάλο πληθυσμιακό κοινό με διαφορετικές απόψεις για τον τρόπο ζωής. Είναι η πόλη μου και δεν θα μπορούσα να ξεκινήσω από αλλού, καθώς το ότι κατοικώ εδώ διευκολύνει πολύ και την καθημερινότητα.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Η τοποθεσία της επιχείρησης σας πιστεύεται πως ευνοεί την επιλογή της από τους πελάτες σας; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η τοποθεσία του εργαστηρίου μας πιστεύω είναι ιδανική. Η Νέα Σμύρνη είναι στα νότια προάστια αλλά και μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας και ο καθένας μπορεί να μας βρει εύκολα.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Η σημερινή οικονομική ύφεση της Ελλάδας πόσο εκτιμάτε ότι επηρεάζει τον κλάδο που επιλέξατε; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Σίγουρα η κατάσταση της οικονομίας μας έχει επηρεάσει όλους και ως εκ τούτου και τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιούμαστε. Παρόλα αυτά, επειδή απευθυνόμαστε σε ένα αλλεργικό κοινό οι επιλογές είναι λίγες. Ο κόσμος παρά την οικονομική ύφεση έχει ανάγκη για γλυκό κι εμείς προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο προσιτοί γίνεται χωρίς όμως να χαλάμε την ποιότητά μας.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι ρόλο παίζει για εσάς η εξυπηρέτηση του πελάτη και με τι τρόπο προσελκύετε πελάτες την δύσκολη αυτή περίοδο;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Για το εργαστήριό μας το Α και το Ω είναι η επαφή με τον πελάτη και να μπορούμε να τον ικανοποιήσουμε στο 100%. Με την επικοινωνία μας στα social media αλλά και την προσωπική επαφή το πετυχαίνουμε κι αυτό βγαίνει προς τα έξω. Όλο και περισσότερος κόσμος θέλει να μας γνωρίσει. Ωστόσο ο κόσμος θέλει να γυρίσει όσο γίνεται στον πιο φυσικό και υγιεινό τρόπο ζωής κι εμείς του το προσφέρουμε στα μέτρα του.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Αν μπορούσατε τι θα αλλάζατε στον Δήμο μας έτσι ώστε να δουλέψει καλύτερα ο κλάδος της επιχείρησης σας; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ο κόσμος χρειάζεται ενημέρωση για τον υγιεινό τρόπο ζωής από ανθρώπους με ανοιχτό ορίζοντα σκέψης ώστε να μπορέσει να τον κατανοήσει. Ο Δήμος μας θα μπορούσε να διοργανώνει περισσότερες ημερίδες αφιερωμένες στην υγεία και όχι μόνο.

Διαβάστηκε 1147 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Saturday, 07 October 2017 20:45
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

 

Αρθρογραφεί στον τοπικό τύπο της Νέας Σμύρνης από το 2006, το 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη".

Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Σύμβουλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθήκε Αντιπροεδρός της ως μέλος της Αντιπολίτευσης, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη) εκπροσωπώντας την 3η Δημοτική Παράταξη της Αντιπολίτευσης "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη".

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Συμμετέχει ως μέλος στους τοπικούς Συλλόγους και Σωματεία της Νέας Σμύρνης "Εστία" (Σωματείο Μικρασιατικής Μνήμης) και στον "Φοίνικα" (Εξωραϊστικός Ψυχαγωγικός και Πνευματικός Σύλλογος) στο όποιο έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος.