Thursday, 06 July 2017 00:00

Ελένη Βασιλείου: Η τοπική επιχειρηματίας μιλάει στην «ΦΩΝΗ»

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ελένη Βασιλείου - Η τοπική επιχειρηματίας μιλάει στην ΦΩΝΗ

Γράφει ο εκδότης Δημήτρης Πανταζής

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πόσα χρόνια δραστηριοποιήστε ως επιχειρηματίας στην Νέα Σμύρνη;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το κομμωτήριο μας Coiffure Basil δραστηριοποιείται υπό την ιδιοκτησία του συζύγου μου Βασίλη Αγγελίδη από το 1980. Η δική μου επαγγελματική πορεία στο χώρο ξεκίνησε το 1990 όπου και ανέλαβα την επιχείρηση.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Η οικονομική ύφεση της Ελλάδας πόσο σας επηρεάζει ως επιχείρηση;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η οικονομική, δισχερης πια, κατάσταση της χώρας μας επηρεάζει όσο επηρεάζει τον κάθε μέσο επιχειρήματα. Το πείσμα μας όμως και ο ζήλος μας ωθεί στο να προχωράμε δυναμικά και με αξιοπρέπεια.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Η τοποθεσία της επιχείρησης σας πιστεύεται πως ευνοεί την επιλογή της από τους πελάτες σας;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Βρισκόμαστε Πλατεία Χρυσοστόμου Σμύρνης 16! Ευνοεί ιδιαίτερα την επιλογή και τους σταθερούς πια πελάτες μας. Βρισκόμαστε σε κομβικό σημείο του Δήμου μας και αυτό μας δίνει ένα δυνατό προνόμιο.Επι της ευκαιρίας να σας πω ότι πολύ σύντομα ξεκινάμε μια καινούργια επιχείρηση η οποία θα έχει ως αντικείμενο την εστίαση ακριβώς δίπλα στο κομμωτήριο μας.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Αν μπορούσατε τι θα αλλάζατε στον Δήμο μας έτσι ώστε να δουλέψει καλύτερα ο κλάδος που δραστηριοποιείται η επιχείρηση σας;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Θεωρώ ότι από τη στιγμή που το σημείο που δραστηριοποιούμαστε είναι η βιτρίνα του Δήμου θα έπρεπε να έχει καλύτερη εικόνα και συγκεκριμένα να γίνουν κάποια επιπλέον έργα που να προσελκύουν τον δημότη στο πάρκο που βρίσκεται απέναντι μας πχ. μεγαλυτερη παιδική χαρα, επιπλέον παγκάκια, κιόσκι κτλ. ίσως και ένα dog park για τους τετράποδους φίλους μας!

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι ρόλο παίζει για εσάς η εξυπηρέτηση του πελάτη και με τι τρόπο προσελκύετε πελάτες την δύσκολη αυτή περίοδο;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η αγάπη και το δοσιμο στο επάγγελμα μας δεν περνάει απαρατήρητο. Αφουγκραζομαστε τις αναγκες-θελω του κάθε πελάτη ξεχωριστά και παλεύουμε πάντα για το καλύτερο. Τα προβλήματα είναι πολλά και η οικονομική ανασφάλεια μεγάλη για όλο τον κόσμο αλλά η φροντίδα που δείχνουμε στον πελάτη, η ποιότητα, η εξαιρετικά προσιτές τιμές μπορούν να μας βοηθήσουν αμφότερους. Αυτό θεωρώ ότι είναι το κλειδί της επιτυχίας μας.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι συμβουλή θα έδινες σε έναν νέο κομμωτή που μόλις βγαίνει στον εργασιακό στίβο;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Υπομονή, επιμονή και να μην επαναπαύεται ποτέ. Η κομμωτική είναι επάγγελμα που απαιτεί δημιουργία, φαντασία, θέληση, ταλέντο και πάνω απ' όλα να έχεις εμπιστοσύνη σε αυτό που κάνεις. Το πάθος και η όρεξη για δημιουργία με σωστές γνώσεις θα μπορούσαν να είναι μία συνταγή επιτυχίας για έναν κομμωτή.

Διαβάστηκε 6117 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Saturday, 07 October 2017 20:48
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Σμύρνη.

Αρθρογραφεί στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 έως και το 2010 στην εφημερίδα "Τα Επίκαιρα Νέας Σμύρνης". Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει την επανέκδοση στην εφημερίδα "Φωνή της Νέας Σμύρνης" που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964 και διατήρησε έως το 1998. Έκτοτε ως εκδότης διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014. Διετέλεσε μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη) και στην Επιτροπή Δημοπράτησης ακινήτων.

Διατελεί μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίες Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (ως Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο έως σήμερα διατελεί Πρόεδρος.