Friday, 28 April 2017 00:00

Συνέντευξη ποδοσφαιριστών Αθανασίου & Σαραντόπουλου από Ανίκητο Νέας Σμύρνης

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνέντευξη ποδοσφαιριστών Αθανασίου & Σαραντόπουλου από Ανίκητο Νέας Σμύρνης

Γράφει ο εκδότης Δημήτρης Πανταζής

 

Η ομάδα του Ανίκητου Νέας Σμύρνης ιδρύθηκε το 2012 από μια μερίδα νέων παιδίων που αγαπούν το ποδόσφαιρο και είναι γεμάτα όνειρα για το μέλλον, τα οποία και συμμετέχουν σε αυτή ως ποδοσφαιριστές. Στόχος της ομάδας που απαρτίζεται από ηλικίες 17 έως 21 είναι να προσελκύσει άτομα και να τα προσθέσει στο δυναμικό της! Η πορεία της παρακολουθείται από την εφημερίδα μας εδώ και ένα έτος και όποτε η αξιόλογη προσπάθεια αυτών των νέων παιδιών θα έχει κάτι να παρουσιάσει ως νέα εξέλιξη για αυτούς στην πόλη θα γίνεται και το ανάλογο ρεπορτάζ.


ΕΡΩΤΗΣΗ: Πως ξεκίνησε η σεζόν για τον Ανίκητο;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Γιώργος Αθανασίου: Μετά από πολλές δυσκολίες η ομάδα φέτος ξεκίνησε μια νέα πορεία στο τοπικό πρωτάθλημα της πόλης που ονομάζεται Μίλων mini soccer με σκοπό να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί γιατί έχει αποδείξει πως δεν τα παρατάει και παίζει για την φανέλα με παιδιά που παίζουν μόνο για την νίκη, ανεξαρτήτως αντιπάλου.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πότε ξεκινήσατε στο πρωτάθλημα του Μίλωνα και ποιος ο απολογισμός σας μέχρι στιγμής;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Κώστας Σαραντόπουλος: Μπήκαμε αργά στο πρωτάθλημα διότι ήμασταν σε ανεύρεση ποδοσφαιριστών του οποίους βρήκαμε και με το παραπάνω και έτσι αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα. Η ομάδα μέχρι στιγμής έχει παίξει 10 παιχνίδια από τα όποια έχει κερδίσει τα 8 και έχει καταφέρει σε ελάχιστο χρονικό διάστημα που είναι στο πρωτάθλημα να κλειδώσει την είσοδο της στα playoff και να παίξει όσο καλύτερα μπορεί.


ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιοι είναι οι στόχοι σας για το φετινό πρωτάθλημα;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Γιώργος Αθανασίου: Οι στόχοι της ομάδας για φέτος μετά την είσοδο μας στα playoff είναι να καταφέρει πιάσει την αποδοχή και το σεβασμό των άλλων ομάδων και κατά συνέπεια του φίλαθλου κόσμου! Επίσης με αργά και σταθερά βήματα να σημειώνουμε όσο δυνατόν επιτυχίες και η όλη πορεία μας να είναι ανοδική.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πως προγραμματίζετε τις επόμενες κινήσεις της ομάδας;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Κώστας Σαραντόπουλος: Αρχικά να τελειώσει το πρωτάθλημα όσο το δυνατό καλύτερο αποτέλεσμα για την ομάδα μας γίνεται! Μετά το τέλος του πρωταθλήματος η ομάδα να παίξει κάποια φιλικά ώστε να μείνει σε φόρμα και να ετοιμαστεί για το summer camp του Μίλων mini soccer με σκοπό να το κατακτήσει. Ακόμα θα κινηθούμε για την απόκτηση νέων ποδοσφαιριστών, έτσι ώστε να δυναμώσει η ομάδα για την επομένη σεζόν η όποια προβλέπεται πιο δύσκολη από την φετινή.

Διαβάστηκε 6738 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Friday, 20 April 2018 20:38
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Σμύρνη.

Αρθρογραφεί στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 έως και το 2010 στην εφημερίδα "Τα Επίκαιρα Νέας Σμύρνης". Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει την επανέκδοση στην εφημερίδα "Φωνή της Νέας Σμύρνης" που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964 και διατήρησε έως το 1998. Έκτοτε ως εκδότης διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014. Διετέλεσε μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη) και στην Επιτροπή Δημοπράτησης ακινήτων.

Διατελεί μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίες Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (ως Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο έως σήμερα διατελεί Πρόεδρος.