Sunday, 06 December 2015 00:00

Πωλίνα Σταμπούρλου & Ντόρα Πατσιώτη: Οι τοπικοί επιχειρηματίες μιλούν στην «ΦΩΝΗ»

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνέντευξη τοπικών επιχειρηματιών Δεκεμβρίου

Γράφει ο εκδότης Δημήτρης Πανταζής

Πιστό στην συχνότητα του ως στήλη και ως αρχές της εφημερίδας μας το επιχειρηματικό ρεπορτάζ βρίσκεται ξανά εδώ για να ενισχύσει την τοπική επιχειρηματικότητα μέσω της αφιλοκερδούς προβολής της!

Επιχειρηματίες του μήνα λοιπόν οι κυρίες Πωλίνα Σταμπούρλου και Ντόρα Πατσιώτη, ιδιοκτήτριες του φιλόξενου χώρου με θετική ενέργεια, My massage - Inner Massage Treatment, στην Ελευθερίου Βενιζέλου 109 Νέα Σμύρνη.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Κυρία Σταμπούρλου είστε αθλήτρια, συγκεκριμένα υπαρχηγός στην ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου. Πως αποφασίσατε να δραστηριοποιήθειτε ως επιχειρηματίας στον συγκεκριμένο κλάδο και γιατί επιλέξατε ως έδρα σας την Νέα Σμύρνη;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η ιδιότητα της αθλήτριας καλαθοσφαίρισης αλλά και της καθηγήτριας φυσικής αγωγής που έχω μας έκανε να έχουμε την ανάγκη για έναν όμορφο χώρο χαλάρωσης ! Οι ρυθμοί της ζωής μας έχουν μεγαλώσει οπότε το μασάζ είναι μια διέξοδος από το άγχος της καθημερινότητας και είπαμε γιατί όχι να ανοίξουμε ένα δικό μας χώρο ! Αν και κάτοικοι Γλυφάδας επιλέξαμε και οι δύο την Νέα Σμύρνη, είναι μια περιοχή που την πιστεύουμε και βλέπουμε την πρόοδο της! Συνδυάζει τα πάντα! Μάλιστα σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να μετακομίσουμε κιόλας!

ΕΡΩΤΗΣΗ: Η σημερινή οικονομική ύφεση της Ελλάδας πόσο εκτιμάτε ότι επηρεάζει τις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών υγείας;


ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η οικονομική ύφεση πιστεύω ότι δεν έχει καταφέρει να αφήσει κανέναν ανεπηρέαστο! Έτσι λοιπόν έχει επηρεάσει και τον δικό μας κλάδο! Εμείς από την πλευρά μας δεν έχουμε παρά να συμβαδίζουμε με τις ανάγκες της χρονικής περιόδου που διανύουμε και να προσαρμοζόμαστε σε αυτές, έτσι ώστε να γινόμαστε ανταγωνιστικοί ως προς την αναζήτηση του πελάτη!


ΕΡΩΤΗΣΗ: Η τοποθεσία της επιχείρησης σας πιστεύεται πως ευνοεί την επιλογή της από τους πελάτες σας;


ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η τοποθεσία της επιχείρησης μας είναι στο κεντρικότερο δρόμο της Νέα Σμύρνης, την Ελευθέριου Βενιζέλου και μόλις 3 λεπτά από την κεντρική πλατεία! Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι καλύτερο καθώς η πρόσβαση των πελατών μας είναι αρκετά εύκολη!

ΕΡΩΤΗΣΗ: Αν μπορούσατε τι θα αλλάζατε στον Δήμο μας έτσι ώστε να δουλέψει καλύτερα ο κλάδος που δραστηριοποιείται η επιχείρηση σας;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος δεν γνωρίζει τα οφέλη του μασάζ και τις τόσες ευεργετικές ιδιότητες που έχει. Σε ένα κόσμο άγχους και πίεσης στον οποίο ζούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας νομίζω ότι είναι απαραίτητο να βρίσκουμε ώρες χαλάρωσης και γιατί όχι αυτές να είναι μέσω ενός μασάζ. Δεν θα άλλαζα κάτι στο Δήμο, ίσως να πρόσθετα κάποια επιμορφωτικά σεμινάρια για την μάλαξη και τα οφέλη της, ή θα έβαζα κάποιο event χαλάρωσης!

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι ρόλο παίζει για εσάς η εξυπηρέτηση του πελάτη και με τι τρόπο προσελκύετε πελάτες την δύσκολη αυτή περίοδο;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η εξυπηρέτηση ενός πελάτη είναι το Α και το Ω ώστε να ξεκινήσεις και να κρατήσεις την οποιαδήποτε επιχείρηση. Εμείς στοχεύουμε στο να φεύγει ο πελάτης ικανοποιημένος και αυτό το προσπαθούμε δίνοντας του το κίνητρο να έρθει, το όποιο είναι οι άκρως επαγγελματικές και προσεγμένες υπηρεσίες που του παρέχουμε με πολύ προσιτές τιμές για όλους!

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι συμβουλή θα έδινες σε έναν αθλητή που αποφασίζει να βγεί στο ελεύθερο επάγγελμα;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η συμβουλή μου θα ήταν να κάνει αργά και προσεχτικά βήματα για να φτάσει στο στόχο του! Να μην βιαστεί ! Να έχει μάτια και αυτιά ανοιχτά και όλα τα άλλα έρχονται! Και τέλος όπως και στον αθλητισμό τα αγαθά κοπής κτώνται! Τίποτα δεν θα έρθει ουρανοκατέβατο θα πρέπει να μοχθήσει και να πολεμήσει για αυτό. Οπότε το κεφάλι κάτω και δουλειά !!!

Διαβάστηκε 7933 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Friday, 26 January 2018 16:55
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Σμύρνη.

Αρθρογραφεί στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 έως και το 2010 στην εφημερίδα "Τα Επίκαιρα Νέας Σμύρνης". Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει την επανέκδοση στην εφημερίδα "Φωνή της Νέας Σμύρνης" που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964 και διατήρησε έως το 1998. Έκτοτε ως εκδότης διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014. Διετέλεσε μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη) και στην Επιτροπή Δημοπράτησης ακινήτων.

Διατελεί μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίες Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (ως Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο έως σήμερα διατελεί Πρόεδρος.